Sun Communications investeşte în tehnologii noi de telecomunicaţii şi în dezvoltarea calitaţii serviciilor prestate

„Cu serviciul SunVoice este mai ieftin să suni la un telefon fix din Paris, decît la unul din Ialoveni şi mai ieftin să suni la mobil în Rusia, decît pe teritoriul Republicii Moldova”.O declaraţie în acest sens a făcut John Maxemchuk, Director General al Sun Communications, la o conferinţă de presă la INFOTAG.

Serviciul de telefonie fixă Sun Voice a fost lansat pe 16 septembrie 2009 la Chişinău de către Sun Communications. De asemenea ei au mai optat şi pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor de Internet prin fibra optică, folosind cele mai noi tehnologii din domeniu.

Noul serviciu de telefoni fixă Sun Voice, este accesibil doar în raza oraşului Chişinău, iar conectarea se face în mod gratuit . La conectare, clientul va primi un număr format din şase cifre şi pachetul de bază standard, al cărui abonament constituie 30 lei. Aceasta include convorbiri nelimitate în reţea şi 300 minute, în afara reţelei.

” Forţa motrice care ne mobilizează să implementăm noi tehnologii în domeniul în care activăm este orietarea continuă spre necesităţile clienţilor noştri. În acelaşi timp dorim să ne păstrăm poziţia de lideri pe piaţa telecomunicaţiilor din Republica Moldova, piaţă care ne oferă perspective interesante şi provocatoare în acelaşi timp”, a declarat John Maxemchuk, director general al Sun Communications.

Mărimea abonamentului lunar al pachetului Standard depinde de numărul serviciilor Sun Communications utilizate:în cazul utilizării a 3 servicii (Sun Voice, Sun Internet, Sun TVDigital), abonatul va primi o reducere pe viaţă de 15%la toate cele 3 abonamente lunare, iar în cazul utilizării a 2 servicii, abonatul obţine o reducere de 10% pe viaţă la ambele abonamente lunare.

Sun Communications a decis să utilizeze fibra optică pentru a creşte calitatea serviciului Internet. Astfel compania lansează pachetele „Sun Fiber”- Internet prin fibra optică care va permite utilizatorilor Internet viteze de acces mărite de la 5Mbps,10Mbps,20Mbps pînă la 50Mbps.

Sun Communications a intrat pe piaţa moldovenească în 1993, ca operator de TV prin cablu, oferind abonaţilor serviciul SunTV. În prezent compania înregistrează peste 125000 abonaţi la serviciile sale.

Reclame